PHANTOM

Ontdek meer

Regels zijn er om gebroken te worden. We hebben geleerd dat je op je beurt moet wachten, dat je moet leren lopen voordat je kunt rennen, en dat je een nederlaag met een glimlach moet weten te incasseren. Nee. Het is tijd om conventionele wijsheden in de wind te slaan. Om het boek met regels te verscheuren en ons leven naar eigen goeddunken te leiden.

Deze houding heeft altijd de kern gevormd van Rolls-Royce. De Phantom is klaar om een opstand te beginnen.

Doe mee. Boek je testrit en herschrijf wat regels.

BOEK EEN TESTRIT

Voor sommigen staat Rolls-Royce voor establishment en gevestigde orde. De werkelijkheid vertelt een heel ander verhaal. Phantom-eigenaars zoals David Bowie, John Lennon en Mick Jagger hebben allemaal een zeldzame, unieke kwaliteit die ze toevoegen aan hun auto. Hun exemplaren zijn uniek. De absolute definitie van rebels zijn.

Dezelfde rebelse aard was destijds de drijfveer voor Charles Rolls en Sir Henry Royce, die bij het ontwerpen van de ‘Best Cars in the World’ elke regel in het boek braken.

Na een eeuw in het breken met conventies, zet de actrice Gwendoline Christie, bekend uit Games of Thrones, deze traditie verder door een rit te maken met de Phantom.

ONTDEK MEER

Nu is het moment gekomen om conventionele wijsheden te negeren, het boek met regels te verscheuren en ons leven te leiden naar eigen goeddunken.

CONTACTEER ONS