SILVER GHOST COLLECTION

Contacteer ons

TIJDLOZE SCHOONHEID

Ruim een eeuw geleden veranderde één auto de loop van de automobielgeschiedenis. Tegen alle verwachtingen in begon de Silver Ghost AX201 aan een buitengewoon avontuur, waarbij hij non-stop bijna 24.000 kilometer aflegde. Het was een knap staaltje van zowel technisch vernuft als baanbrekend ontwerp. Vandaag wordt de legende opnieuw verteld doorheen de visionaire glamour van de Silver Ghost Collection. Deze collectie bestaat uit slechts 35 auto’s en is een eerbetoon aan de pioniers van vandaag en een talisman voor een zich ontvouwende toekomst.

Speciaal voor deze collectie werd een unieke Spirit of Ecstasy zorgvuldig vervaardigd in sterling zilver en voorzien van een speciaal gemaakt waarmerk. De basis is gemaakt van antiek koper en is geïnspireerd op de motorruimte van de AX201.

De zelfrichtende wielen, die de luxueuze allure van de Silver Ghost Collection verhogen, zijn voorzien van een achtergrondkleur die afgestemd is op het Cassiopeia Silver exterieur van de auto.

Elegant gepolijste massief zilveren onlays en leer met zilveren stiksels versterken de subtiele schoonheid van het Forest Green interieur, als eerbetoon aan de aandacht voor detail die in de oorspronkelijke Silver Ghost werd geëtaleerd.

De accessoires van de Silver Ghost Collection komen tot uiting in een subtiele zilveren schoonheid. Elk detail ademt exclusiviteit. De eigentijdse instrumentatie van de auto is geïnspireerd op de wijzerplaten van de AX201, zoals de fijn gegraveerde klok in met de hand afgewerkt sterling zilver.

Ontdek één van de slechts 35 Silver Ghosts bij uw plaatselijke dealer.