DREAM CARS
Een autosalonperiode vol droomwagens.

AUTOSALON DREAM CARS

Een podium tussen de Dream Cars op de 98ste editie van het Autosalon in Brussel, dat verdienen de Rolls-Royce Cullinan Black Badge en de Rolls-Royce Wraith wel. De pers kreeg de luxueuze Cullinan Black Badge te zien. Van 10 tot 19 januari was de Rolls-Royce Wraith dan weer paraat voor het grote publiek.

DROOMWAGENS IN DE SHOWROOM

Om onze klanten in de watten te leggen, organiseerde Rolls-Royce Motor Cars Brussels opendeurdagen in de showroom in Overijse. Drie schitterende Black Badge-uitvoeringen vulden de toonzaal, met als pronkstuk de exclusieve one of one Rolls-Royce Dawn Black Badge Nightfall, waarvan wereldwijd slechts vijf edities bestaan. De Rolls-Royce Cullinan Black Badge en de Rolls-Royce Ghost Black Badge maakten het plaatje compleet.

DE DREAM CAR EXPERIENCE

Bij een geslaagd openingsweekend, horen natuurlijk ook testritten. Onze klanten waren dan ook welkom om de nieuwste Rolls-Roycemodellen te testen. Daarna konden ze genieten van een drankje en een hapje met zicht op de prachtige Black Badge showroom. Droomwagens zijn tenslotte niet enkel terug te vinden op het Autosalon, maar ook in Overijse…

Post-Autosalon blues? De Rolls-Royce Dawn Black Badge Nightfall is nog te bezichtigen in onze toonzaal. Tot binnenkort!