Laat de inspiratie binnen.

De Dawn staat open voor spontaniteit. Vertrek wanneer u maar wilt, open het dak in minder dan 22 seconden en ga de weg op voordat iemand u ervan weerhoudt.

Grijp het moment in een enkele aanraking en laat wie je 22 seconden geleden was los. Neem uw eigen lot in handen. Geniet van de opwinding.

Rijden in de avondschemering door het bruisende stadscentrum omgeven door de heerlijke geur van streetfood of bij het ochtendgloren door een stil dennenbos?

Het leven is om te delen, waarheen u ook gaat. Het leven is om te delen, waarheen u ook gaat. Laat u leiden door inspiratie, waarheen de weg ook gaat.

In 22 seconden verandert alles door een enkele beweging van het dak van de Dawn. Het magische van de Dawn is dat u rust in een Rolls-Royce kunt ervaren met open dak en het dak kunt sluiten om u volledig onder te dompelen in uw buitenomgeving.

Met het dak dicht weet de Dawn uw zintuigen te verwennen als geen ander. Ook met het dak open omhult de Dawn u met hetzelfde gevoel van weelderige rust waar al onze auto's bekend om staan.

De Dawn biedt een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring. De geur van zout, gras, aarde en frisse lucht. De gloed van een ononderbroken zonsondergang op uw huid. Laat alle zintuiglijke prikkelingen tot u komen. Inspiratie met een druk op de knop.

Waar bent u over 22 seconden?

Ontdek meer