DAWN AERO COWLING DE TONNEAU-COVER

OMARM ECHTE SPONTANITEIT

Ga het ultieme tegemoet in de zwierige vrijheid van een open-top. Dawn Aero Cowling, de tonneau-cover, versterkt de levendige geest van Dawn met de opwinding van een echte tweezitter.

VERSTERK UW ZINNEN

Onderga het moment, de elementen, het pure genieten. Cabrio-optimisme gecombineerd met uitbundig dynamisme in Dawn Aero Cowling, de tonneau-cover die is gecreëerd voor degenen die bredere einders tegemoet willen gaan.

VRIJHEID OM TE KIEZEN

Wanneer u dat wenst, wordt deze expressieve roadster met twee zitplaatsen een vierzits socialite. Bij elke ontmoeting en op elke reis ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden. Vlekkeloze techniek, elegant design. Vervaardigd uit vederlichte koolstofvezel en aluminium, gemodelleerd om luchtstromen te doorklieven voor een nog groter comfort. Zwelg in de onmiskenbare, onnavolgbare weelde van Rolls-Royce.

NEEM DE VRIJHEID

Impulsief handelen is gemakkelijk, met royale bergruimte die moeiteloos toegang bied tot alles wat essentieel is op de open weg. En of u nu in een twee- of vierzitter wilt reizen, de one-touch dakbediening geeft absolute vrijheid onderweg.