EEN VISIE ACHTER DE SLUIER.

EEN FLUISTERING IN DE WIND

ZOEK ME, VOEL ME

IK BEN JE NIEUWE VERLANGEN

DE JOUWE, GHOST

HOUD ME OP DE HOOGTE

GHOST

Perfectie is de expressie van elk element in zijn zuiverste vorm.

GEBOUWD OP EEN LUXUEUZE CONSTRUCTIE

De Ghost is voorzien van een op maat gemaakt aluminium chassis. Met het oog op deze proporties op maat hadden de ontwerpers en ingenieurs van Rolls-Royce alle vrijheid om zich een Ghost in te beelden die de perfectie belichaamt. De kracht en stijfheid van het chassis garanderen een stabiele, soepele en geruisloze rijstijl - wat het ‘vliegend tapijt’-gevoel tot ongekende hoogte doet uitstijgen.

HOUD ME OP DE HOOGTE

ZELFBEWUSTE KRACHT

HOUD ME OP DE HOOGTE

DOORDACHTE INNOVATIES

ICONISCHE KENMERKEN

Voor wie schoonheid in zelfbeheersing ziet, is de Ghost een obsessie.

HOUD ME OP DE HOOGTE

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier dat nog wordt vergemakkelijkt door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies over elk facet van uw wagen alsook een compleet dienstenpack voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief waarborg, service en wegbijstand.

Service

Wanneer u zich een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, zijn de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons dienstenpack, onafhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt beschermd door een waarborg met onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar waarmee u bescherming geniet tegen bijna alles.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie via een brede waaier van financiële opties op maat van uw persoonlijke behoeften.