OPPERSTE VRIJHEID

Presentatie van de all-terrain SUV van Rolls-Royce die luxe offroad rijden als eerste tot werkelijkheid maakt. Buiten het gebaande pad. Op de open weg. Vierwielaandrijving. Offroad-modi. Bied elke uitdaging het hoofd met onbetwistbare kracht. Luxueus rijden met topprestaties zonder moeite, waar dan ook.

ÉÉN LEVEN. VELE LIFESTYLES

Ontdek iedere mogelijkheid. Smeed uw wereld om u heen. Cullinan is bedoeld voor een leven met talrijke facetten. Voor degenen die weten dat alles mogelijk is.

DOMINEER IEDERE EXPEDITIE

Innovatieve details verbeteren iedere rit. Motieven met de signatuur van Rolls-Royce spreken tot een erfgoed van perfectie. Meesterlijke ambacht creëert een nieuwe dimensie in luxueus avontuur. In ieder opzicht verandert Cullinan de spelregels.

OVERWONNEN UITDAGINGEN

Van de Schotse Hooglanden tot de Arabische woestijnen. Van Australische bergen tot de epische landschappen van de Verenigde Staten. Cullinan verovert drie continenten en legt 19.000 kilometer over 's werelds zwaarste terreinen af om zijn superieure vermogen te etaleren – in samenwerking met National Geographic.

LAAT U INSPIREREN

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie van Rolls-Royce een selectie van onze meest verfijnde beschikbare ontwerpen.

BESPOKE

Een Rolls-Royce koopt men niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

PRE-OWNED

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

OVERWIN IEDER OBSTAKEL

Dit is absolute vrijheid. Geavanceerde chassistechnologie en het unieke ruimtelijke skelet van aluminium kunnen de meest spectaculaire landschappen aan met intelligentie en gemak.

ONGEKEND IN LUXE

Ontdek met gemak nieuwe horizonten. Waag u buiten uw comfortzone – in compromisloos comfort. In Cullinans weelderige suite glijdt u in pure luxe door de elementen.

MEESTERWERK VAN DESIGN

Met de wens en focus om perfectie te creëren, is alles mogelijk.

Cullinan is het toppunt van jarenlange verfijning van design, de manifestatie van een gedurfde visie.

Vertrouwde lijnen versterken Cullinans formidabele presentie. Een iconische silhouet weerspiegelt de robuuste schoonheid.

ÉÉN LEVEN. VELE LIFESTYLES

Presentatie van de all-terrain SUV van Rolls-Royce die luxe offroad rijden als eerste tot werkelijkheid maakt. Van het gebaande pad af. Op de open weg. Vierwielaandrijving. Offroad-modi. Bied elke uitdaging het hoofd met onbetwistbare kracht. Luxueus rijden met topprestaties zonder moeite, waar dan ook.