Over Ons

Rolls-Royce Motor Cars Brussels

Geachte Klanten,

Update - Het hele Rolls-Royce Motor Cars Brussels team kijkt er al naar uit om u na deze lange afwezigheid vanaf deze maandag 4 mei, op afspraak, te verwelkomen voor dringende en veiligheidsgerelateerde herstellingen.

Vanaf maandag 11 mei, zal onze showroom weer operationeel zijn en onze Sales & Marketing afdelingen blijven steeds bereikbaar via email: info@rrmc-brussels.be.

Ons team heeft zich voorbereid op de herstart van onze verschillende activiteiten en we hebben alle nodige maatregelen genomen om u zo efficiënt en veilig mogelijk te ontvangen.

Vanwege de huidige hygiënische- en veiligheidsnormen, zijn we verplicht het aantal bezoekers in onze showroom te beperken tot maximum 3 personen tegelijkertijd. De bezoeken kunnen enkel op afspraak plaatsvinden.

Om een afspraak te maken, contacteer ons team via email of telefoon:

info@rrmc-brussels.be

+32 2 686 04 76

Zorg voor elkaar en tot snel!

Het Rolls-Royce Motor Cars Brussels Team

Vind onze verdelers

SHOWROOM

Rolls-Royce Motor Cars Brussels
Brusselsesteenweg 403
Overijse 
3090
Belgium

Tel: +32 2 686 04 76


Openingsuren

Ma-Vr
Zaterdag
Zondag

09:00 - 19:00
GESLOTEN
GESLOTEN

Contacteer ons

Indien u wilt reageren op onze wagens of onze dienstverlening, een vraag hebt of informatie wenst, contacteer ons dan gerust.

Leer het team kennen

Rolls-Royce Motor Cars Brussels staat garant voor het hoogste niveau van professionalisme en deskundig advies. Onze verkoop- en servicemedewerkers zorgen voor een dienstverlening die geheel in lijn ligt met het merk Rolls-Royce dat gekend staat voor de ultieme auto- en rijervaring.

Stéphane Sertang

CEO Ginion Group