KRACHT. STIJL. DRAMATIEK.

BELEEF DE WRAITH

Wraith

Bedoeld om grenzen te verleggen is de Wraith uitgerust met de krachtigste Rolls-Royce motor ooit. De Wraith is een onzichtbare bron van kracht, geïnspireerd door de woorden van Sir Henry Royce: "Neem het beste dat er bestaat en maak het nog beter." De motor werd  schaamteloos ontwikkeld voor superieure prestaties, tart elk voorstellingsvermogen en biedt de meest dynamische rijbeleving ooit in de geschiedenis van het merk.

CONFIGUREREN
LAAT U INSPIREREN

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier dat nog wordt vergemakkelijkt door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies over elk facet van uw wagen alsook een compleet dienstenpack voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief waarborg, service en wegbijstand.

Service

Wanneer u zich een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, zijn de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons dienstenpack, onafhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt beschermd door een waarborg met onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar waarmee u bescherming geniet tegen bijna alles.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie via een brede waaier van financiële opties op maat van uw persoonlijke behoeften.

PERSONALISEREN

VERKENNEN