DRAMATISCHE IMPRESSIES

ESTHETIEK MET STIJL

Dawn Black Badge

De meest gedurfde expressie voor wie zich nooit zal conformeren. Een onweerstaanbare uitnodiging voor waaghalzen en regelbrekers. Voor wie hunkert naar de gedurfde kant van het leven. Dit is een onverwachte wending van 's werelds meest iconische automerk. Neem vandaag nog contact met ons op om het spannendste hoofdstuk ooit van Rolls-Royce te ontdekken.  

Laat u inspireren

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie van Rolls-Royce Phantoms een selectie van onze meest verfijnde beschikbare ontwerpen.

Bespoke

Een Rolls-Royce koopt men niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

Pre-Owned

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

CONFIGUREREN
LAAT U INSPIREREN

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier dat nog wordt vergemakkelijkt door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies over elk facet van uw wagen alsook een compleet dienstenpack voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief waarborg, service en wegbijstand.

Service

Wanneer u zich een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, zijn de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons dienstenpack, onafhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt beschermd door een waarborg met onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar waarmee u bescherming geniet tegen bijna alles.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie via een brede waaier van financiële opties op maat van uw persoonlijke behoeften.

PERSONALISEREN

VERKENNEN